Airistocats Blues Band

09.07.2022

klo 20:00

Airistocats Blues Band esiintyy SeglarJerrys Ånger-yhtyeen jälkeen puistokonsertissa:

10. Summer Night Blues
Osta lippu: 30 €

(Tomas “Skitta” Lindroos voc/g, Ari Setälä voc, Kim “Klumpen” Fredenberg g, Mikko Lipponen keys, Markus Kankkonen b, Rainer “Acid” Engblom d, Rami Koskinen trp, Carita Lagerspetz t.sax, Kristian “Gunnar” Gunnelius trb, Jukka-Pekka Sirviö b.sax)

Airistocats on tavallisesti kuudesta hengestä koostuva dixie/swing-yhtye (cl/sax, trb + komppi) joka on esiintynyt vuosien varrella moneenkin otteeseen Baltic Jazzeilla. Tällä kertaa keikkaohjelmassa on kuitenkin kaikkea muuta kuin jazzia, ja bändi on kasvaessaan ottanut käyttöönsä nimen Airistocats Blues Band. Biisilista koostuu musiikista jota soitti The Blues Brothers, joten luvassa on Rhythm & Bluesia ja soulia niin paljon kuin sielu sietää! Edellinen keikka tämän kokoonpanon kanssa oli Baltic Jazzeilla vuonna 2019.
Monesti keikoilla, esim. häissä tai firmajuhlissa, kaivataan viimeiseen settiin vauhdikkaampaa menoa ja silloin soul, blues ja vanha kunnon rock’n’roll on tullut tarpeeseen. Bändistä löytyy useampikin Blues Brothers-fani joka on soittanut elokuvien biisejä mitä erilaisimmissa tilanteissa. Lopulta saatiin aikaiseksi sovituksia tälle kokoonpanolle, joka on hyvin lähellä elokuvissa soittavaa esikuvaansa. “Elokuvien musiikkihan on aivan fantastinen, ja sitä on aina yhtä hauskaa esittää livenä!”, toteaa Tomas “Skitta” Lindroos.