Cellar Corner Jazz Band

04.07.2022

klo 17:00

Tori

0 €

yhteistyössä: Taalintehtaan kyläyhdistys

Cellar Corner Jazz Band perustettiin syksyllä 2021, mutta koostuu nuoresta iästään huolimatta kokeneista muusikoista jotka ovat soittaneet tanssi-, pop-, rock-, jazz- sekä bigband-kokoonpanoissa. Yhtye tulee Paraisilta, mutta monella jäsenellä on yhteyksiä Kemiönsaareen. Cellar Corner Jazz Bandissa soittaa Carita Lagerspetz (voc/cl/tensax), Kerstin Stubb (voc/g), Pasi Lyysaari (b), Niklas Eriksson (d) sekä yhtyeen johtaja Ralf Eriksson (acc/org/voc).

Yhtyeen soundi on erityinen johtuen verrattain laajasta soitinvalikoimasta jolla he voivat luoda vaihtelua kappaleiden sovituksiin. Useimmissa kappaleissa kuullaan myös laulua. Musiikki on tyyliltään pääasiassa swingjazzia 1930-, 40- ja 50-luvulta, mutta ohjelma maustetaan myös jazzballadeilla sekä bossanovalla ja muulla sweet jazzilla.

Maanantai-iltana Taalintehtaan kyläyhdistys järjestää Musiikkia torilla-tapahtuman. Luvassa on jazzstandardeja, joita ovat tunnetuksi tehneet suuret jazztähdet kuten Ella Fitzgerald, Nina Simone, Sara Vaughan, Toni Bennet ja Nat King Cole sekä myöhemmin uusin versioin mm. Diana Krall ja Stacey Kent. Bossa nova -kappaleet ovat suurimmaksi osaksi “bossan isän” Antonio Carlos Jobimin käsialaa.