Sirpa Kähkönen

09.07.2021

klo 18:00

Etäyhteys

0 €*

*) Osallistujamäärä on rajoitettu, ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse: bibliotek.dalsbruk@kimitoon.fi

Tänä vuonna Taalintehtaan kirjasto ja Baltic Jazz tarjoavat sinulle perinteeksi muodostuneen kirjailijavierailun poikkeuksellisesti virtuaalisena. Tervetuloa mukaan nauttimaan kirjailija Sirpa Kähkösen seurasta olit sitten kesämökkisi laiturilla tai kotisohvalla.

Sirpa Kähkönen (s. 1964) on historiallisiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin keskittynyt kirjailija ja kolumnisti. Kähkösen teoksissa keskeisiä teemoja ovat siviilien kohtalot kriisiaikoina, lasten ja naisten historia sekä suurten aatteiden ja utopioiden vaikutukset yksilöiden elämään.

Kähkönen on julkaissut kymmenen romaania, joista kolme Finlandia-palkintoehdokasta, kolme tietoteosta, yksi Tieto-Finlandia-ehdokas, ja kolme näytelmää. Sirpa Kähkönen on Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtaja (2018-). Tätä  ennen hän toimi kirjailijoiden sanavapausjärjestö PENin puheenjohtajana 2011-2018. Hänen teoksiaan ovat esimerkiksi Muistoruoho, Tankkien kesä ja Rautayöt.

– Olen kokenut ja pidetty esiintyjä ja nautin dialogista yleisöjen kanssa – myös virtuaalisesti. Muistot, historia ja yksilön elämänkaaren vaiheet ovat keskeisiä teemoja puhetilaisuuksissani, kertoo Kähkönen.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti perjantaina 9.7. klo 18.00. Voit osallistua keskusteluun etänä nettiyhteyden avulla mistä tahansa . Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian sähköpostitse bibliotek.dalsbruk@kimitoon.fi. Tapahtuma on ilmainen. Lisätietoja ilmoittautumisesta ja tapahtumasta saat kirjastosta, kirjaston nettisivuilta ja sosiaalisesta mediasta.

Tervetuloa!