Shirley Sparks (voc) & Antti Sarpila (p)

09.07.2022

klo 20:00

10.07.2022

klo 13:00

Suomalainen vokalisti Shirley Sparks on kokenut musiikki- ja viihdealan ammattilainen. Ennen kuin intohimo klassiseen jazziin vei hänet mennessään, laulajan laaja ohjelmisto koostui oopperasta ja klassisesta musiikista. Shirley on esiintynyt jazzmuusikkojen ja yhtyeiden kanssa sekä Suomessa että Isossa-Britanniassa ja vuonna 2015 hän julkaisi levyn Travellight The Red Bandin kanssa.

Shirley on valmistunut laulupedagogiksi Suomessa sekä maisteriksi Isossa-Britanniassa, aineinaan musiikki, historia ja kulttuuri. Laulu-uran ohessa hän on työskennellyt ääninäyttelijänä ja näyttelijänä sekä säveltänyt musiikkia teatteriin ja lyhytelokuviin. Shirleyn esitykset tarjoavat aimo annoksen menneiden aikojen glamouria ja nostalgiaa 1900-luvun alkuaikojen parhaan musiikin kautta.

Olemme monesti todenneet ettei Antti Sarpila kaipaa esittelyjä, mutta tiesitkö, että hän soittaa myös pianoa? Itse asiassa hän aloitti uransa soittamalla pianoa kunnes päätyi isänsä jalanjälkiä seuraten soittamaan klarinettia ja saksofonia. Pandemia johti vanhan harrastuksen eli pianonsoiton uudelleen lämmitykseen ja Baltic Jazz festivaalilla Sarpilaa kuullaan pianistina kahdessa eri konsertissa.  

Shirley Sparks (voc) & Antti Sarpila (p) esiintyy seuraavissa konserteissa:

11. Let’s Misbehave – A Dazzling Jazz Age Soirée 90 € *

*) Varaukset sähköpostitse: baltic.jazz@kimitoon.fi Lipun hintaan sisältyy alkumalja. Huom! Rajoitettu määrä paikkoja, ainoastaan ennakkomyynnissä. Ikäraja: 18 vuotta

12. Chaplin in the Park 25 €

Entr’acte: ”Eternally”, a taste of songs composed by Charlie Chaplin

Sunnuntaina luvassa on elämys joka vie meidät suoraan 1920-luvulle, kun Puistossa esitetään mykkäelokuvia elävän pianomusiikin säestämänä. Charlie Chaplin valloittaa valkokankaan Antti Sarpilan esittäessä Tin Pan Alley-aikakauden musiikkia pianolla. Elokuvien välissä Classic Jazziin erikoistunut laulajatar Shirley Sparks esittää Chaplinin upeaa säveltuotantoa Sarpilan säestämänä.