ÅK Ensemble

05.07.2024

klo 20:30

ÅK Ensemble on noin 40 kunnianhimoisen laulajan muodostama kuoro Turun ja lähialueiden alueilta, jota johtaa Pia Kulla. Kuoron ohjelmisto on viime vuosina sisältänyt kaikkea Manhattan Transferista ja Karl Jenkinsistä Queeniin ja nykyaikaisiin pop- ja rock-kappaleisiin. Esitykset, jotka monesti ovat olleet loppuunmyytyjä, ovat saaneet erittäin positiivista palautetta yleisöltä.

ÅK Ensemble:ssa jokaisella laulajalla on oma mikrofoni. Musiikista vastaa The 52nd Street Band, jota johtaa Tomas ”Skitta” Lindroos. Kuoro panostaa myös hyvin paljon visuaaliseen puoleen, koreografiasta vastaa Karin Eklund (KDC Dance Studio). Esitys on tarkoitettu monia aisteja stimuloivaksi kokemukseksi. ÅK Ensemble pyrkii olemaan monella tavalla rajat ylittävä ja ylittää odotukset siitä, mitä ”kuoron” tulisi tehdä. Kuoro on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa korkeatasoisena show-kuorona ja osoittanut, että kuoromusiikki voi tavoittaa suuren ja monipuolisen yleisön.

ÅK Ensemble esiintyy Puistossa perjantaina 5.7.2024 järjestettävässä Let’s Get This Party Started konsertissa klo 20.30-21.45.