fbpx
Liput

Festivaali-info

Baltic Jazz-festivaali on järjestetty vuodesta 1987 Kemiönsaaren Taalintehtaalla. Seuraava festivaali järjestetään 9.-11.7.2021. Kolmipäiväinen festivaali tarjoaa yli 20 eri ohjelmanumeroa, myös ilmaiskonsertteja. Festivaalin järjestäjänä toimii Kannatusyhdistys Jazzmusik i Dalsbruk ry. Antti Sarpila on toiminut festivaalin taiteellisena johtajana vuodesta 2002.

Saapuminen ja majoitus

Jos saavut Taalintehtaalle autolla, ajomatka Helsingistä kestää noin 2,5 tuntia ja Turusta noin 1 tunti ja 10 minuuttia. Käytettävissäsi on useita parkkipaikkoja.

Venepaikkoja löytyy Taalintehtaan vierassatamasta (N 60° 01,2’ E 22°30,6’) jazzkadun vieressä. Satamamaksu on 27-37 € / vuorokausi. Festivaaliviikonlopulle emme ota vastaan ennakkovarauksia mutta takaamme paikan kaikille. Lisätietoja vierasvenesatamasta.​

Bussilla pääset helposti Taalintehtaalle ja festivaalialueelle useilta paikkakunnilta. Festivaalibussit liikennöivät Kemiön, Kasnäsin ja Taalintehtaan välillä viikonlopun aikana.

Lähin juna-asema on Salossa. Liikutko mieluiten polkupyörällä? Ihana Rannikkoreitti​ kulkee myös Taalintehtaan kautta.​

​ Erilaisia majoitusmahdollisuuksia löytyy seuraavien linkkien takaa:​

Taalintehdas lähialueineen​
Kemiönsaari​
Camping - Taalintehdas​

Lipunmyynti ja alennukset

Osta lippusi ennakkoon Tiketin​ tai Luckan-Kemiön kautta (auki arkisin klo 12-17). Baltic Jazz ei tee yhteistyötä esim. Viagogon kanssa. Baltic Jazz ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista, eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista. Festivaalin aikana voit ostaa lippuja lipunmyyntipisteestämme (Bio Pony, auki 7.7. lähtien) tai ovelta (lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen konserttia, 60 minuuttia ennen puistokonserttia).

Lapset: Alle 2-vuotiaat lapset ilmaiseksi Baltic Jazz Kids-ohjelmaan. Muut konsertit: alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi vanhemman seurassa. HUOM! Ei koske Baltic Jazz Kids-ohjelmaa eikä konsertteja nro 8, 13.

Nuoret: 12–17-vuotiaat saavat 50 % alennuksen kaikista lipuista. HUOM! Ei koske Baltic Jazz Kids-ohjelmaa, passeja eikä konsertteja nro. 8, 13.

Ryhmät: Ryhmät saavat yhden (1) vapaalipun jokaista 15 maksettua lippua kohden. Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse: baltic.jazz@kimitoon.fi

Festivaalialue

Festivaalialue sijaitsee keskellä Taalintehdasta, josta löytyvät Jazzkatu, Puisto, Bio Pony, Valimo, Taalintehtaan kirjasto ja Verstas. Taalintehtaan kirkko sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä. Päästäksesi Kasnäs Paviljongille, Café Vivanille ja Bjärkas Golfille tarvitset kulkuneuvon. Kaikki konserttipaikat on valittu huolella tuomaan esiin Taalintehtaan kaunista ja historiallista miljöötä. Puistossa ja Jazzkadulla on ulkolavoja. Kasnäsin katsomo on katettu ulkotila. HUOM! Puisto on anniskelualue joten valitettavasti omia alkoholipitoisia juomia ei saa nauttia paikalla.

Esteettömyys ja ensiapu

Melkein kaikkiin konserttipaikkoihin pääsee esteettömästi. Taalintehtaan kirkon edessä ei löydy ramppia, joten esim. pyörätuoli on kannettava portaita ylös tai alas. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi kaikkiin konsertteihin.

Ensiapuryhmä päivystää festivaalilla koko viikonlopun. Ensiapupiste löytyy Taalintehtaan- ja Tallimäentien risteyksessä (Puiston ja Jazzkadun välissä). Hätätilanteessa, soita 112.

Liity festivaaliperheeseemme

Festivaalia ei pystyttäisi järjestämään ilman festivaaliperhettämme. Festivaalilla työskentelee noin 120 vapaaehtoista avustajaa seuraavilla osa-alueilla: Artistioppaat, Artistiruokailu, Artistimajoitukset, Lipunmyynti, Baltic Jazz-tuotteet, Informaatio, Jazzkatu, Jazzgolf, Jazztoimisto, Juontajat, Järjestys ja turvallisuus, Sosiaaliset mediat, Tukitoiminnot/yhteiskunta, Kuljetukset. Vapaaehtoiset avustajat tunnistaa mustista Staff-paidoista. Haluaisitko sinäkin osallistua festivaalityöhön? Ota yhteyttä niin kerromme lisää: baltic.jazz@kimitoon.fi!

Baltic Jazz-festivaalin järjestää Kannatusyhdistys Jazzmusik i Dalsbruk ry, joka perustettiin vuonna 1999. Yhdistyksellä on noin 100 jäsentä ja yhdistyksen asioita hoitaa viidestä jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä koostuva hallitus. Jäsenmaksut ovat tärkeä taloudellinen tuki yhdistyksen päivittäisen hallinnon hoitamiseen ja sinun tukesi mahdollistaa vielä paremmat festivaalit vuodelle 2020. Voit liittyä jäseneksi milloin tahansa maksamalla jäsenmaksun.
Jäsen - 15 €
3-hengen perhe - 30 €
Yritys/yhdistys - 45 €

Valitse sinulle sopivin jäsenyys ja maksa jäsenmaksu seuraavalle tilille:
Intresseförening för jazzmusik i Dalsbruk rf.
FI49 555 04120 0044 24
OKOYFIHH

Viesti: Jäsenyyden laji + nimi ja postiosoite

Ensi kerralla lähetämme jäsenlaskun ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Kerätyt henkilötiedot käytetään jäsenluettelon ylläpitämiseen.

​Kiitos, että olet mukana yhdistyksessämme, tukemassa festivaalia!

Tilaa Archipelago Sea Jazz uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa tulevan kesän 2021 festivaaliemme artisteista ja tapahtumista, lippueduista ja muista kulttuuritempauksistamme.