fbpx
Liput

Festivaali-info

Baltic Jazz-festivaali on järjestetty vuodesta 1987 Kemiönsaaren Taalintehtaalla. Seuraava festivaali järjestetään 8.-10.7.2022. Festivaalin järjestäjänä toimii Kannatusyhdistys Jazzmusik i Dalsbruk ry. Antti Sarpila on toiminut festivaalin taiteellisena johtajana vuodesta 2002.

Baltic Jazz seuraa viranomaisten ajankohtaisia määräyksiä ja turvallisuusohjeita, jotta voimme taata terveysturvallisen tapahtuman kaikille osallistujille. Lue lisää terveysturvallisuudesta tapahtumassamme tässä.

Saapuminen ja majoitus

Jos saavut Taalintehtaalle autolla, ajomatka Helsingistä kestää noin 2,5 tuntia ja Turusta noin 1 tunti ja 10 minuuttia. Käytettävissäsi on useita parkkipaikkoja.

Venepaikkoja löytyy Taalintehtaan vierassatamasta (N 60° 01,2’ E 22°30,6’) jazzkadun vieressä. Satamamaksu on 27-37 € / vuorokausi. Festivaaliviikonlopulle emme ota vastaan ennakkovarauksia mutta takaamme paikan kaikille. Lisätietoja vierasvenesatamasta.​

Bussilla pääset helposti Taalintehtaalle ja festivaalialueelle useilta paikkakunnilta.

Lähin juna-asema on Salossa. Liikutko mieluiten polkupyörällä? Ihana Rannikkoreitti​ kulkee myös Taalintehtaan kautta.​

​ Erilaisia majoitusmahdollisuuksia löytyy seuraavien linkkien takaa:​

Taalintehdas lähialueineen​
Kemiönsaari​
Camping - Taalintehdas​

Lipunmyynti ja alennukset

Osta lippusi ennakkoon Tiketin​ kautta. Baltic Jazz ei tee yhteistyötä esim. Viagogon kanssa. Baltic Jazz ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista, eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista.

Lapset: Alle 2-vuotiaat lapset ilmaiseksi Baltic Jazz Kids-ohjelmaan. Muut konsertit: alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi vanhemman seurassa. HUOM! Ei koske Baltic Jazz Kids-ohjelmaa.

Nuoret: 12–17-vuotiaat saavat 50 % alennuksen kaikista lipuista. HUOM! Ei koske Baltic Jazz Kids-ohjelmaa.​

Festivaalin aikana lippuja voi ostaa lipunmyyntipisteestä Bio Ponyssa tai ovelta ennen konsertin alkua.

Festivaalialue

Festivaalialue sijaitsee keskellä Taalintehdasta, josta löytyvät Jazzkatu, Puisto, Bio Pony, Valimo, Taalintehtaan kirjasto ja Verstas. Taalintehtaan kirkko sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä. Päästäksesi Kasnäs Paviljongille, Söderlångvikin kartanolle ja Bjärkas Golfille tarvitset kulkuneuvon. Kaikki konserttipaikat on valittu huolella tuomaan esiin Taalintehtaan kaunista ja historiallista miljöötä. Puistossa ja Jazzkadulla on ulkolavoja. Kasnäsin katsomo on katettu ulkotila. HUOM! Puisto on anniskelualue joten valitettavasti omia alkoholipitoisia juomia ei saa nauttia paikalla.

Esteettömyys ja ensiapu

Melkein kaikkiin konserttipaikkoihin pääsee esteettömästi. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi kaikkiin konsertteihin.

Ensiapuryhmä päivystää festivaalilla ja ensiapupiste sijaitsee Puistossa. Hätätilanteessa, soita 112.

Liity festivaaliperheeseemme

Festivaalia ei pystyttäisi järjestämään ilman festivaaliperhettämme. Festivaalilla työskentelee noin 120 vapaaehtoista avustajaa seuraavilla osa-alueilla: Artistioppaat, Artistiruokailu, Artistimajoitukset, Lipunmyynti, Baltic Jazz-tuotteet, Informaatio, Jazzkatu, Jazzgolf, Jazztoimisto, Juontajat, Järjestys ja turvallisuus, Sosiaaliset mediat, Tukitoiminnot/yhteiskunta, Kuljetukset. Vapaaehtoiset avustajat tunnistaa mustista Staff-paidoista. Haluaisitko sinäkin osallistua festivaalityöhön? Ota yhteyttä niin kerromme lisää: baltic.jazz@kimitoon.fi!

Baltic Jazz-festivaalin järjestää Kannatusyhdistys Jazzmusik i Dalsbruk ry, joka perustettiin vuonna 1999. Yhdistyksellä on noin 100 jäsentä ja yhdistyksen asioita hoitaa viidestä jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä koostuva hallitus. Jäsenmaksut ovat tärkeä taloudellinen tuki yhdistyksen päivittäisen hallinnon hoitamiseen ja sinun tukesi mahdollistaa vielä paremmat festivaalit vuodelle 2022. Voit liittyä jäseneksi milloin tahansa maksamalla jäsenmaksun.
Jäsen - 15 €
Yritys/yhdistys - 50 €

Valitse sinulle sopivin jäsenyys ja maksa jäsenmaksu seuraavalle tilille:
Intresseförening för jazzmusik i Dalsbruk rf.
FI49 555 04120 0044 24
OKOYFIHH

Viesti: Jäsenyyden laji + nimi ja postiosoite

Ensi kerralla lähetämme jäsenlaskun ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Kerätyt henkilötiedot käytetään jäsenluettelon ylläpitämiseen.

​Kiitos, että olet mukana yhdistyksessämme, tukemassa festivaalia!

Tilaa Archipelago Sea Jazz uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa tulevan kesän 2022 festivaaliemme artisteista ja tapahtumista, lippueduista ja muista kulttuuritempauksistamme.