Etsimme uutta toiminnanjohtajaa

4.10.2022

Toiminnanjohtajan pääasiallinen tehtävä on toteuttaa ja kehittää vuosittaista Baltic Jazz-festivaalia Taalintehtaalla yhdessä festivaalijohdon kanssa sekä koordinoida kannatusyhdistyksen toimintaa.

Etsimme joustavaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka osaa työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tehtävään kuuluu tapahtumien tuotantoa, markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta sekä koordinointia yhteistyössä vapaaehtoisjoukon ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhdistyksen hallinnolliset tehtävät ovat myös osa toimenkuvaa. 

Tarjoamme luovan, stimuloivan ja monipuolisen työtehtävän isolla vastuulla, jossa työn painopisteitä voidaan säätää vahvuuksiesi mukaan. Jazzmusiikin tuntemus on eduksi mutta ei vaadita, vaan tapahtuma- ja markkinointialan parhaat käytännöt soveltuvat meille mainiosti.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ja monipuolista osaamista tapahtumatuotannosta, markkinointiviestinnästä ja varainhankinnasta
  • Osaamista eri viestintäkanavien käytöstä
  • Itsenäistä, aloitteellista ja idearikasta työotetta
  • Yhteistyötaitoja ja organisointikykyä
  • Ruotsin, suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Graafisen suunnittelun osaaminen katsotaan eduksi.

Työsuhde on jatkuva ja osa-aikainen suurimman osan vuodesta, mutta festivaalijärjestelyt vaativat 100 % ja suurta joustavuutta huhtikuusta heinäkuuhun. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Kiinnostuksestasi ja osaamisesta riippuen festivaalisarja Archipelago Sea Jazz voi tarjota lisätyötehtäviä.

Toivottavasti työpaikka herätti kiinnostuksesi! Lähetä hakemus, CV ja suositukset sähköpostitse osoitteeseen baltic.jazz@kimitoon.fi. Kysymyksiä voi esittää sähköpostitse tai soittamalla nykyiselle toiminnanjohtajalle numeroon 0440 790 340 (ma-ke). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa. Hakuaika päättyy 1.11.2022.