Vi söker en ny verksamhetsledare

4.10.2022

Verksamhetsledarens uppgift är att i samråd med festivalledningen genomföra och utveckla den årliga Baltic Jazz-festivalen i Dalsbruk samt i övrigt koordinera föreningens verksamhet.

Vi söker en flexibel och initiativrik person med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Till arbetsbilden hör evenemangsproduktion, planering och genomförande av festivalens marknadsföring och kommunikation, samarbete och koordinering med festivalens samarbetspartners och teamet av frivilliga samt administrativa uppgifter för föreningen.

Vi erbjuder ett kreativt, mångsidigt och stimulerande arbete med stort ansvar, där tyngdpunkten kan justeras efter dina styrkor. Kunskap om jazzmusik är till fördel men inget krav, det går bra att tillämpa bästa praxis från evenemangs- och marknadsföringsbranschen i arbetet.

Tjänsten är tillsvidare och deltid största delen av året, men festivalarrangemangen kräver 100 % och stor flexibilitet från april till och med juli. Arbetet inkluderar kvälls- och veckoslutsjobb. Festivalserien Archipelago Sea Jazz kan beroende på ditt kunnande och intresse erbjuda tilläggsuppgifter.

Av dig önskar vi: 

  • Erfarenhet och mångsidigt kunnande inom evenemangsproduktion, marknadsföring och kommunikation samt medelanskaffning
  • Kunnande inom olika kommunikationskanaler
  • Ett självständigt, initiativrikt och kreativt arbetssätt
  • Samarbets- och organisationsförmåga
  • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska, finska och engelska

Kunnande inom grafisk design beaktas som merit.

Vi hoppas att tjänsten väcker ditt intresse! Skicka din ansökan, CV och rekommendationer till baltic.jazz@kimitoon.fi. Frågor kan riktas till nuvarande verksamhetsledare Alexandra Lönnström per e-post eller telefon (må-ons), 0440 790 340. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts genast då vi har hittat en lämplig person. Ansökningstiden löper ut 1.11.2022.