Baltic Jazz 2021-festivaalin lipunmyynti on aloitettu

4.11.2020

Päivitys: Seuraamme tällä hetkellä tilannetta nähdäksemme mikä on mahdollista toteuttaa tämän vuoden festivaalilla.

Yhdessä muiden Archipelago Sea Jazz-festivaalisarjaan kuuluvien festivaalien kanssa, Baltic Jazz on aloittanut kesän 2021 lipunmyynnin. Festivaali toteutetaan pitkälti kesälle 2020 suunnitellulla ohjelmalla​. Ennakkoliput myydään Tikettissä ja lipunoston yhteydessä on mahdollista tukea Archipelago Sea Jazzin ympäristökumppanina toimivan John Nurmisen Säätiön Itämeri-työtä tekemällä vapaaehtoisen lahjoituksen. 

Baltic Jazz 2021 tarjoaa kieltolain ajan tunnelmaa ja luvassa on mm. musiikkia salakapakoiden kukoistuskaudelta, tanssiesityksiä ja mykkäelokuvia live-säestyksellä. Kotimaisten muusikoiden lisäksi festivaalilla esiintyy myös kansainvälisiä artisteja Ranskasta, Virosta ja Ruotsista. Lapsiperheille järjestetään suosittu ohjelmakokonaisuus Baltic Jazz Kids ja 12-17-vuotiaat saavat nuorisoalennuksen lipuista*. 

Ainoastaan rajoitettu määrä lippuja on vielä tässä vaiheessa myynnissä, joka vastaa yleisötapahtumien tämänhetkisiä rajoituksia. ”Uskomme kesään 2021, mutta hallitseva tilanne on kuitenkin koko ajan ajatuksissamme ja olemme valmistautuneita siihen, että suunnitelmia voi joutua muuttamaan talven ja kevään aikana. Sunnittelemme Baltic Jazz 2021 toteuttamista perinteisessä festivaalimuodossaan, mutta samalla mietimme myös vaihtoehtoisia ratkaisuja mikäli kesän tilanne sitä vaatisi,” kertoo festivaalin toiminnanjohtaja Alexandra Lönnström. 

Ennakkoliput ovat ostettavissa Tiketin kautta, tiketti.fi/balticjazz. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.  

*) ei koske passeja eikä seuraavia konsertteja:
Baltic Jazz Kids, Let’s Misbehave – A Dazzling Jazz Age Soirée, Jatkot