Baltic Jazz 2020 siirtyy vuodella eteenpäin

23.4.2020

Halusimme tuoda kieltolain ajan tunnelmaa Taalintehtaalle Baltic Jazz 2020-festivaalin myötä, mutta saimme enemmän kuin toivoimme. Uusi 20-luku toi mukanaan uudenlaisen kieltolain ajan ja tiedotamme nyt, että tämän vuoden Baltic Jazz-festivaali siirretään ensi kesään 9.-11.7.2021. Välitämme kävijöiden, artistien, vapaaehtoisten ja muiden osallisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ja noudatamme hallituksen ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Tälle vuodelle tarkoitettu festivaaliohjelma sai paljon positiivista palautetta etukäteen, joten pyrimme toteuttamaan mahdollisimman paljon ohjelmasta samoin artistein ja konsertein ensi vuonna. Niin kuin 100 vuotta sitten kun Espanjantauti riehui, meidänkin on ensin taisteltava pandemiaa vastaan ennen kuin iloinen 20-luku voi kunnolla alkaa.

Meidän työntekomme ei jää tauolle tämän takia – tulemme työskentelemään vielä ahkerammin jotta voisimme tarjota teille entistä paremman kokemuksen ensi kesänä. Jotta teidän ei tarvitse odottaa kokonaista vuotta ennen kuin jazzmusiikki taas soi Taalintehtaalla, suunnittelemme pienempiä musiikkielämyksiä syksylle – lisätietoja tästä seuraa myöhemmin.

Jos haluat osoittaa tukesi festivaalille, olet sydämellisesti tervetullut mukaan yhdistyksemme henkilökohtaiseksi jäseneksi (15 €) tai kannatusjäseneksi (45 €) *! Kaikilla Baltic Jazz 2020 lipun ostaneilla on mahdollisuus käyttää lippu ensi vuoden festivaalilla. Tiketin kautta voit myös saada rahasi takaisin palvelumaksua lukuun ottamatta.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

*) Ohjeet jäseneksi liittymiselle

Jäsen – 15 €
3-hengen perhe – 30 €
Yritys/yhdistys – 45 €

Valitse sinulle sopivin jäsenyys ja maksa jäsenmaksu seuraavalle tilille:

Intresseförening för jazzmusik i Dalsbruk rf.
FI49 555 04120 0044 24
OKOYFIHH

Viesti: Jäsenyyden laji + nimi ja postiosoite

Ensi kerralla lähetämme jäsenlaskun ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Kerätyt henkilötiedot käytetään jäsenluettelon ylläpitämiseen.