Baltic Jazz 2020 skjuts fram

23.4.2020

Vi hoppades på att kunna hämta en fläkt av förbudslagstiden till Dalsbruk med Baltic Jazz 2020, men fick lite mer än vad vi bad om. Det nya 20-talet hämtade med sig en ny typ av förbudstid och vi meddelar härmed att årets Baltic Jazz-festival skjuts fram med ett år till 9-11.7.2021. Vi värnar om våra besökares, artisters, frivilligjobbares och andra involverades hälsa och säkerhet och följer myndigheternas direktiv i kampen mot coronavirusets smittospridning.

Årets festivalprogram fick mycket positiv feedback på förhand och vi strävar efter att kunna erbjuda samma artister och program så långt som möjligt nästa år istället. I likhet med hur världen såg ut för 100 år sedan då det var spanska sjukan som härjade så måste även vi kämpa emot en pandemi innan vi kan inleda det glada 20-talet.

Vårt arbete läggs inte på is på grund av detta – tvärtom så kommer vi att jobba desto hårdare för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse nästa år. Så att man inte skall behöva vänta ett helt år på att få uppleva jazzmusik i Dalsbruk så har vi även planer på att förverkliga musikupplevelser i mindre skala under hösten – mer information följer senare.

Om man vill visa att man tror på vår festival och dess betydelse för både orten och jazzvärlden så är man hjärtligt välkommen med som personlig (15 €) eller understödande medlem (45 €) i vår förening*! De som på förhand köpt biljetter och festivalpass till årets festival får sina pengar (förutom serviceavgifterna) tillbaka via Tiketti. Biljetten är även giltig vid nästa års festival.

Sköt om er och era närmaste!

*) Instruktioner för medlemskap
Medlem – 15 €
3-personers familj – 30 €
Företag/förening – 45 €

Välj den medlemstyp som passar dig och betala in medlemsavgiften på följande konto:
​Intresseförening för jazzmusik i Dalsbruk rf.
​FI49 555 04120 0044 24
​OKOYFIHH

Meddelande: Typ av medlemsavgift + namn och adress

Under nästa verksamhetsår skickas en faktura till uppgiven adress. Personuppgifterna som samlas in behövs för att upprätthålla vårt medlemsregister.